Verlichting laten aanleggen?

Het lijkt een gemakkelijke klus, maar bij het aanleggen van verlichting komt toch meer vakmanschap kijken dan u denkt. De elektriciens van de door ons aangedragen professional helpen u in Drachten en in de omgeving van Drachten graag met het aanleggen van uw verlichting. Wij zorgen ervoor dat de stopcontacten en lichtpunten op strategisch goede plekken geplaatst worden. Daarnaast zijn veiligheid en afwerking ook een belangrijk punt, wij zijn daarom pas klaar met onze werkzaamheden als u tevreden bent.

Verlichting is niet alleen praktisch

Waar u in de zomermaanden vaak tot laat buiten zit, zit u in de wintermaanden veel binnen. Verlichting heeft daarom niet alleen een praktische functie. Het zorgt ook voor sfeer en gezelligheid in uw woning. Onze elektriciens voorzien u graag van adviezen op het gebied van verlichting. Wij weten welk type verlichting bij welke ruimte past en zorgen voor de uitvoering van uw wensen. Van dimmers tot spotjes, wij bieden u een ruim assortiment.

Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen leveren op het gebied van verlichting? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. U kunt ons bellen op 0800 255 3733 of gebruik maken van het contactformulier.  Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of om u direct van dienst te zijn met het plaatsen van nieuwe verlichting.