Krachtstroom aanleggen in Drachten?

Bent u van plan om uw schuur om te bouwen tot een wellnessruimte met jacuzzi? Of wilt u een inductiekookplaat in uw keuken laten installeren? Deze apparaten vragen meer stroom dan gebruikelijk en hebben in plaats van ‘normale stroom’, krachtstroom nodig. Het is verstandig om voor het aansluiten van krachtstroom een specialist in te schakelen. In Drachten bent u hiervoor aan het juiste adres bij de elektriciens van de door ons aangedragen professional.

Verschil tussen normale stroom en krachtstroom

Er ontstaat nog wel eens verwarring over krachtstroom. Mensen denken dat het een speciale stroomsoort is die aangevraagd moet worden bij de energieleverancier. Dat is echter niet het geval. Het verschil met ‘normale stroom’ zit hem in de aansluiting. Waar elektriciteit in de meeste gevallen aangeleverd wordt door een neutrale draad en één spanningsdraad, is het bij krachtstroom net even anders. Een krachtstroomaansluiting bestaat namelijk uit een neutrale draad en drie spanningsdraden. Daardoor kan krachtstroom tot wel drie keer meer vermogen leveren.

Wilt u meer weten over krachtstroom? Of heeft u al krachtstroom, maar wilt u een speciale Perilex-stekker laten aansluiten? Geen probleem. In Drachten en omgeving staan onze ervaren elektriciens voor u klaar. Bel 0800 255 3733 of maak gebruik van het contactformulier. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat uw elektra op de juiste manier wordt aangesloten.