Groepenkast plaatsen in Drachten?

Elke woning beschikt tegenwoordig over een groepenkast. Dit is het belangrijkste onderdeel van uw elektrotechnische installatie, omdat hier via de hoofdstop stroom uw woning binnenkomt. de door ons aangedragen professional zorgt er voor dat uw groepenkast op de juiste manier geplaatst wordt. Of het nu gaat om het vervangen van uw oude stoppenkast of om het plaatsen van een groepenkast in een nieuwbouw woning, wij staan voor u klaar in Drachten en in de omgeving van Drachten.

Uitbreiden en onderhouden van uw groepenkast

Niet alleen het plaatsen van uw groepenkast dient goed te gebeuren, ook het onderhoud is van groot belang. Hiermee voorkomt u problemen die in de toekomst kunnen ontstaan. Onze elektriciens komen graag periodiek bij u langs om uw groepenkast op eventuele mankementen te controleren.

Wilt u apparaten gaan gebruiken die veel energie verbruiken, zoals een jacuzzi, vaatwasser of wasmachine? Laat dan eerst uw groepenkast controleren. Wij komen graag bij u langs om te kijken of u uw groepenkast dient uit te breiden. Tijdens deze uitbreiding installeren wij een extra groep waar deze nieuwe apparaten op aangesloten kunnen worden. Hiermee voorkomt u overbelasting! Op deze manier zorgen wij ervoor dat u uw nieuwe apparaten veilig en goed kunt gebruiken! Bel ons voor een afspraak op 0800 255 3733 of maak gebruik van het contactformulier.