Stroomstoring in Drachten?

Is de stroom in uw woning uitgevallen? Of heeft u het vermoeden dat er kortsluiting is ontstaan? Onze elektriciens begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is. Stroomuitval komt in de meeste gevallen op een onverwachts moment en u ziet dit daarom ook het liefst zo snel mogelijk opgelost. Onze spoedservice is daarom 24 uur per dag bereikbaar via 0512 - 79 90 60. Leg duidelijk aan ons uit wat uw probleem is en wij staan binnen de kortste keren bij u op de stoep met een passende oplossing.

Controleer uw apparaten

Het is van groot belang dat u uw apparaten regelmatig laat controleren. Met periodiek onderhoud kunt u stroomuitval of kortsluiting voorkomen. Mocht de stroom toch uitvallen, dan kunt u zelf een aantal stappen ondernemen om erachter te komen hoe de stroomuitval veroorzaakt is:

  • Informeer eerst bij uw buren of daar de stroom ook uitgevallen is.
  • Zo ja, dan heeft onze hulp geen zin en dient u het landelijke storingsnummer (0800-9009) te bellen.
  • Is dit niet het geval? Voer dan een stekkerproef uit.

Komt u er na het uitvoeren van een stekkerproef nog niet uit? Neem dan contact met ons op en wij achterhalen het probleem voor u. Onze vakmannen hebben de beschikking over de juiste gereedschappen en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Wij lossen uw kortsluiting binnen een handomdraai op.