Stroomstoring in Drachten?

Is de stroom in uw woning uitgevallen vanwege een stroomstoring? Of heeft u het vermoeden dat er kortsluiting is ontstaan? Bij De vakman begrijpen we als geen ander hoe vervelend dit is. Stroomuitval komt in de meeste gevallen op een onverwachts moment en u ziet dit daarom ook het liefst zo snel mogelijk opgelost. Onze spoedservice is daarom 24 uur per dag bereikbaar via 0512 - 79 90 60. Leg duidelijk aan ons uit wat uw probleem is en wij staan binnen de kortste keren bij u op de stoep met een passende oplossing.

Controleer uw apparaten

Het is van groot belang dat u uw apparaten regelmatig laat controleren. Met periodiek onderhoud kunt u stroomuitval of kortsluiting voorkomen. Mocht u toch met een stroomstoring te maken krijgen, dan kunt u zelf een aantal stappen ondernemen om erachter te komen hoe de stroomuitval veroorzaakt is:

  • Informeer eerst bij uw buren of daar de stroom ook uitgevallen is.
  • Zo ja, dan heeft onze hulp geen zin en dient u het landelijke storingsnummer (0800-9009) te bellen.
  • Is dit niet het geval? Voer dan een stekkerproef uit.

Komt u er na het uitvoeren van een stekkerproef nog niet uit? Neem dan contact met ons op en wij achterhalen het probleem voor u. U kunt ons bereiken op 0512 - 79 90 60 en via het contactformulier. Onze vakmannen hebben de beschikking over de juiste gereedschappen en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Wij lossen uw stroomstoing binnen een handomdraai op.